Khamis, 13 Februari 2014

Khamis, Februari 13, 2014
10 Gambar Neelofa Sambut Hari Jadi Ke 25 | Tanggal 10 Februari lalu, nampaknya genap umur Neelofa berusia 25 tahun. Menyambut harilahir bersama rakan-rakan, adik dan ibu tersayang, Neelofa menerusi Instagramnya berkata,

10 Gambar Neelofa Sambut Hari Jadi Ke 25
Before the clock strikes 12, let me take the opt to let you know that how fortunate and special i am to be blessed with a mother as caring and loving as you. i love you more than my life and thank you so much for everything mama. :) 
Neelofa yang menyambut hari lahirnya di Pool Bar, Hotel One World, Petaling Jaya, Selangor pada Ahad lalu enggan bercerita lanjut tentang hadiah istimewa yang diperolehinya. Malah dia juga mengakui tidak mendapat sebarang hadiah daripada Hans Isaac.

10 Gambar Neelofa Sambut Hari Jadi Ke 25
Bersama adiknya, putrinurathira
"Tiada. Saya tak dapat apa-apa yang istimewa pun daripada dia," ujar Neelofa dipetik sebagai berkata

"Saya sebenarnya tidak mahu mengadakan sambutan hari jadi seperti yang diadakan pada Ahad lalu. Maklumlah usia pun dah meningkat. Saya pun sudah berpesan kepada keluarga supaya tidak buat sebarang sambutan.

"Sebelum menghadiri majlis tersebut, emak saya beritahu ia hanya makan malam untuk keluarga sahaja. Tak sangka mereka buat juga sambutan hari jadi dengan menjemput pihak media bersama-sama. Walau apa pun, saya hargai usaha mereka itu," tambahnya.

Jom lihat beberapa lagi gambar menarik sambutan harilahir Neelofa dibawah....


Artikel Menarik 
sumber
http://www.myartis.com/2014/02/6-gambar-hans-isaac-lupa-hadiah-hari.html
http://instagram.com/noorneelofa
mediamalaya


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.