Ahad, 9 Februari 2014

Ahad, Februari 09, 2014
Black Hanifah Bakal Bergelar Bapa? | Jika sebelum ini Black Hanifah dan pasangannya, Naquia Yasirah atau Chira pernah menyatakan hasrat mereka untuk segera menimang cahaya mata selepas berkahwin mungkin menjadi kenyataan.

Black Hanifah Bakal Bergelar Bapa?

Baru-baru ini, Black bercerita bahawa dia telah membawa Naquia Yasirah ke hospital untuk pemeriksaan doktor selepas isterinya itu sudah beberapa minggu tidak datang haid.

Namun doktor tersebut tidak dapat memberikan kata putus bahawa ianya disebabkan kehamilan.


"Doktor beritahu mungkin terlalu awal untuk mengesahkan perkara itu dan dia menyuruh isteri saya membuat pemeriksaan sekali lagi sebulan dari sekarang”.

“Kami memang sangat teruja untuk menunggu keputusan ini kerana kami sama-sama sukakan kanak-kanak.

Malah ketika mengerjakan Umrah pun kami berdoa agar dikurniakan cahaya mata segera,” ujar Black.


Penyanyi popular ini turut berkata, beliau tidak kisah berapa orang cahaya mata yang bakal dikurniakan kepada dia dan isterinya kerana baginya itu adalah pemberian dan kurniaan dari Tuhan.

Apa-apa pun kami mendoakan Black dan Cira dikurniakan zuriat dalam masa terdekat.


Dalam pada itu, menerusi update terkini dilaman Instagram milik Black, Chira dilaporkan mengalami demam paans yang mengejut pada pagi 9 Febuari lalu. Semoga cepat sembuh diucapkan.

Artikel Menarik 
sumber
http://www.sinarharian.com.my/hiburan/isteri-black-hamil-1.249042
http://instagram.com/black_hanifah


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.