Khamis, 13 Februari 2014

Khamis, Februari 13, 2014
Lepas Nabila, Elfira Loy Pula Mengamuk di Instagram | Baru lagi kisah Nabila Huda yang bengang kerana sikap para peniaga online yang kerap menjadikan gambar yang dimuatnaiknya di akaun Instagram sebagai ‘pusat’ iklan, kali ini kes yang sama terjadi kepada Elfira Loy.

Lepas Nabila, Elfira Loy Pula Mengamuk di Instagram

Dek kerana tidak tahan dengan lambakan komen iklan demi iklan, dia memuatnaik gambar berserta caption yang berbunyi:

“Orang nak jual casing sendiri pun boleh menyempat lagi suruh visit your ig for beautyfool casing kau . Amboi lawan tauke nampak . Ini tidak adil tidak adil bagikuuu. Tolonglah , i repeat tolonglah . No ‘ visit my ig ‘. Mungkin ada segelintir akan cakap. Eh artis A tak kisah pun kenapa you nak macam ni. Kalau dah macamtu pegilah kat artis A syg kenapa nak kena kacau ig org yang tak suka. Ingatlah wahai sayang masing masing ada cara dia. Tak semua orang suka cara kita. Jadi respectlah .
Tak perlulah nak berdolak dalih kau kena mcmni kau kena mcmtu. And i think i ada hak kot untuk cakap cara i , apa yang i tak suka. Kan ? Bolehkan ? Alah banyak lagi ig lain yg izinkan macam u always mention so kesanalah kamu ye. Buat ruangan ? Ye dah buat dah bantu dah.Tapi tak jalan gak kawan.”

Lepas Nabila, Elfira Loy Pula Mengamuk di Instagram


Artikel Menarik 
sumber
mynewshub
http://instagram.com/elfiraloy


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.