Isnin, 10 Februari 2014

Isnin, Februari 10, 2014
Linangan Air Mata Fara Fauzana Ketika Sambutan Hari Lahir | Baru-baru ini pada 7 Febuari lepas, Fara Fauzana telah mengadakan satu majlis ringkas menyambut sambutan hari lahir beliau yang ke 34. Menerusi satu video pendek, kelihatan Fara Fauzana mengalirkan air mata ketika sessi membaca surah Yassin. Sesuatu sedang menyentuh hati beliau.

Linangan Air Mata Fara Fauzana Ketika Sambutan Hari Lahir

Beberapa gambar dimuat naik menerusi laman Instagram beliau.
Dengan izin NYA mereka disatukan.. dengan izin NYA juga saya dilahirkan.. alhamdulillah, DIA masih terus mengizinkan utk terus hidup utk thn yg ke 34.

Ternyata kali ini sambutan hari lahir beliau secara sederhana iaitu dengan memuat bacaan Yasin telah membuatkan beliau rasa terharu dan rasa lebih hampir kepada jalanNYA.
lega juga rasa bila xde belon .. xde banner .. xde tiup lilin ni 

Apapun diucapkan selamat hari lahir buat Fara Fauzana, semoga rezeki beliau semakin bertambah dan murah juga dikurniakan kesihatan yang baik. Jom lihat video tersebut dibawah.Artikel Menarik 
sumber
http://instagram.com/realfafau 


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.