Rabu, 12 Februari 2014

Rabu, Februari 12, 2014
1
Zubir Bi Pop Hina Pegawal Keselamatan Pula | Setelah puas melahar pasangan Aeril Zafrel dan isterinya Wawa Zainal berikutan isu perkahwinan mereka, terkini Zubir BiPop dengan selambanya mengeluarkan satu status yang agak kurang manis di laman Instagramnya berkenaan pengawal keselamatan di KLIA.
Zubir Bi Pop Hina Pegawal Keselamatan Pula

Sebagai seorang pengarang di sebuah akhbar terkenal, tindakan Zubir tersebut dilihat agak kurang matang apatah lagi beliau menyebut perkataan "benci dengan Malaysia". (Mungkin beliau terlupa seketika asal usulnya).

Satu lagi, penghinaan Zubir terhadap mereka dengan mengatakan pengawal keselamatan tersebut "Tak Bersekolah Tinggi" dan rendah pemikiran menunjukkan seolah hanya diri beliau seperti seorang yang sangat sempurna.

~ Pak Zubir....kalau rasa dah tak mampu nak ikut peraturan di Malaysia ni, mungkin pak Zubir boleh la mohon ic negara lain pula kot....

Artikel Menarik 
sumber
http://izyan.com/2014/02/zubir-bipop-hina-pengawal-keselamatan.html


1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.