Rabu, 12 Februari 2014

Rabu, Februari 12, 2014
1
Zubir BiPop Kena Tukar, Bukan Lagi Wartawan Hiburan | Baru sajaha membuat artikel mengenai Zubir Bipop yang mengamuk di KLIA kerana pengawal keselamatan, timbul pula kisah lain tentang dirinya yang telah ditukarkan ke bahagian lain.

Zubir BiPop Kena Tukar, Bukan Lagi Wartawan Hiburan

Wartawan 'sensasi' yang sering memaparkan gosip kontroversi artis iaitu Zubir BIPOP atau nama sebenarnya Zubir Yunus kini dilaporkan telah ditukarkan dari meja hiburan ke bahagian lain.

Menurut laporan yang dipetik daripada laman sembang dan blog hiburan, ia berpunca daripada kes saman Aeril Zafrel yang melibatkan Zubir dan majikannya.
"Zubir sudah 2 bulan ditukarkan posisinya dari wartawan hiburan b*pop BH kepada bahagian lain yg tiada kena mengena dgn dunia hiburan. barangkali ekoran tindakan undang2 yg diambil oleh ARIEL ZAFEL kepadanya dan BH," 
Begitulah kata satu status laman sosial dari seseorang yang tidak mahu dikenali kepada sebuah laman sembang.Artikel Menarik 
sumber
http://www.myartis.com/2014/02/gosip-zubir-bpop-bulan-lagi-wartawan.html


1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.