Rabu, 5 Mac 2014

Rabu, Mac 05, 2014
Anak Saudara Timbalan Menteri Cuba Bunuh Diri di Jambatan Ke Dua Penang | Seorang pelajar jurusan undang-undang berusia 27 tahun yang merupakan anak saudara kepada seorang timbalan menteri menjadi orang pertama terjun daripada Jambatan Kedua Pulau Pinang kira-kira jam 2.40 petang semalam.

Anak Saudara Timbalan Menteri Cuba Bunuh Diri di Jambatan Ke Dua Penang | Seorang pelajar jurusan undang-undang berusia 27 tahun yang merupakan anak saudara kepada seorang timbalan menteri menjadi orang pertama terjun daripada Jambatan Kedua Pulau Pinang kira-kira jam 2.40 petang semala

Ketua Polis Daerah Barat Daya Supt Lai Fah Hin berkata, mangsa kini berada dalam keadaan stabil namun masih mendapatkan rawatan rapi di sebuah hospital di Pulau Pinang.

Menurut Lai Fah Hin lagi, mangsa dikatakan terjun daripada Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah yang baru dirasmikan Sabtu lalu dengan niat membunuh diri.

Tambah beliau, mangsa telah diselamatkan oleh nelayan yang berada kira-kira 500m daripada Kilometer 13.9 Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah.

Nama dan motif membunuh diri enggan dinyatakan oleh pihak polis.


sumber
http://www.astroawani.com/news/show/anak-saudara-timbalan-menteri-terjun-jambatan-baru-pulau-pinang-31304