Jumaat, 25 April 2014

Jumaat, April 25, 2014
[5 GAMBAR] Jenazah Wanita Berseri & Kubur Terpancar Cahaya | Kubur seorang jenazah wanita dikatakan bercahaya ketika hendak dikebumikan. Malah, wajah allahyarhamah juga berseri-seri serta jelas seperti dalam keadaan sedang tersenyum.

[5 GAMBAR] Jenazah Wanita Berseri & Kubur Terpancar Cahaya

Menurut info, allahyarhamah merupakan seorang pesakit kanser yang kuat beribadat telah dikebumikan di tanah perkuburan Changkat Jering. Gambar dibawah diambil oleh sepupunye sendiri. Allahuakbar..

Menurut saudara Shaq Adzwan sebagai waris terdekat,beliau mengizinkan kami untuk menyiarkan artikel ini dan ini adalah sedikit penerangan dari beliau.

"Jenazah Allahyarhamah Adzlin Lin Halimi (Haslinatul Adzlin) dikebumikan di Batu 8, Changkat Jering, Taiping selepas asar.

[5 GAMBAR] Jenazah Wanita Berseri & Kubur Terpancar Cahaya

Allahyarhamah dari Ipoh, Perak dan meninggal di Hospital KL pada 20.4.2014 jam 8.52am (Ahad) kerana menghidap Breast Cancer dan merebak ke tulang sum-sum serta hatinya. Merupakan ibu tunggal kepada 2 orang anaknya iaitu Aina Sofiya dan Amsyar Zarif yang masih kecil.

Sepanjang hayatnya, arwah sangat tabah menghadapi segala dugaan yang dihadapi dan sewaktu sakaratul maut, beliau berzikir LAAILLAH HAILLALLAH selama hampir 4 jam tanpa henti sebelum subuh sehinggalah ke akhir nafasnya yang berhenti perlahan-lahan." — with Mastura Rahmad.


 Jenazah Wanita Berseri & Kubur Terpancar Cahaya
 Jenazah Wanita Berseri & Kubur Terpancar Cahaya

Al Fatihah....semoga alahyarhamah ditempatkan dikalangan insan2 yang beriman dan beramal soleh...

sumber


0 comments:

Catat Komen

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.