Jumaat, 23 Mei 2014

Jumaat, Mei 23, 2014
Aeril Zafrel Tak Pernah Halang Isteri Berlakon Dengan Lelaki Lain | Aeril Zafril mendakwa tidak pernah menghalang isterinya Wawa Zainal untuk berlakon dengan lelaki lain dalam sesebuah drama atau filem.

Aeril Zafrel Tak Pernah Halang Isteri Berlakon Dengan Lelaki Lain

Kata Aeril, isterinya sudah dewasa dan pandai menjaga diri serta tahu batasannya sebagai seorang isteri.

"Kami akan bergandingan pertama kali selepas kontroversi melalui drama Cerita Cinta Kita yang akan ditayangkan bermula 28 Mei ini dan ia juga drama pertama Wawa selepas kembali semula berlakon.

"Saya tidak pernah halang dia untuk berlakon dengan lelaki lain atau letak apa-apa syarat kerana dia pun sudah besar asalkan tidak menjejaskan tanggungjawab terhadap anak dan keluarga.

"Kalau dia terpaksa lakukan adegan yang agak janggal atau keterlaluan sekalipun saya tahu ia hanya teknik kamera sahaja dan biarlah orang nak cakap apa asalkan dia, saya dan Allah mengetahuinya," katanya.

Aeril mengulas khabar angin yang mendakwa dia tidak membenarkan isterinya itu berlakon bersama lelaki lain sejak dia menguruskan kerjaya wanita itu sepenuhnya selepas keluar daripada pengurusan Metrowealth.

Dalam pada itu, Aeril mengakui selepas kontroversi perkahwinannya mereka lebih banyak menerima tawaran berlakon sebagai pasangan kekasih atau suami-isteri.

Bagaimanapun, sebagai pelakon dia perlu memilih tawaran yang benar-benar memberi kesan termasuklah kepada masyarakat yang menontonnya.

"Alhamdulillah rezeki yang datang tidak putus-putus terutamanya mereka mahukan pakej sekali iaitu kami berdua.

"Tetapi ada juga tawaran yang saya tolak.. Biasanya saya akan pilih cerita yang memberi kesan berguna kepada penonton," katanya.

Sementara itu, bercerita tentang bergandingan bersama isteri, Aeril mengakui dia lebih selesa dan mudah untuk mencapai keserasian dalam drama tersebut.

"Sebelum ini kami memang banyak berlakon bersama cuma ketika itu belum jadi suami-isteri lagi. Sekarang perbezaannya ialah lebih senang kerana kami boleh pergi dan balik sama-sama," katanya.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2014/05/23/aeril-zafrel-tak-halang-isteri/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.