Sabtu, 21 Jun 2014

Sabtu, Jun 21, 2014
1
Amy Search Mengamuk Di Instagram Nabila | Kisah Amy Search mengamuk di Instagram Nabila Huda mulai tersebar, Nabila yang kini sedang bercuti di Pulau Mallorca merayu agar bapanya membaiki semula keadaan hura hara yang telah dicetuskan dilaman Instagram. Rayuan secara terbuka itu telah dibuat menerusi laman Instagram yang ditujukan khas kepada Amy Search. Terdahulu, penyanyi legenda Rock terkenal iaitu Amy Search telah mengeluarkan kata yang agak kesat untuk menegur kelakuan anaknya di salah satu foto Instagram milik Nabila Huda.

Amy Search Mengamuk Di Instagram Nabila
Amy Search Mengamuk Di Instagram Nabila | Kisah Amy Search mengamuk di Instagram Nabila Huda mulai tersebar, Nabila yang kini sedang bercuti di Pulau Mallorca merayu agar bapanya membaiki semula keadaan hura hara yang telah dicetuskan dilaman Instagram. Rayuan secara terbuka itu telah dibuat menerusi laman Instagram yang ditujukan khas kepada Amy Search.

sumber
http://www.siakapkeli.com/2014/06/terkini-nabila-huda-merayu-amy-search.html


1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.