Sabtu, 21 Jun 2014

Sabtu, Jun 21, 2014
Diana Danielle Cemburu Tak Bertempat, Peminat Anggap Macam Budak-Budak | Ramai peminat berasa terkejut dengan tindakan Diana Danielle baru-baru ini yang memuatnaik satu status seperti berasa cemburu dengan tindakan Nora Danish memegang tangan suaminya Farid Kamil untuk satu promosi filem.

Diana Danielle Cemburu Tak Bertempat Macam Budak
Mesej yang tertulis pada foto yang dimuat naik Diana itu ialah:
Banyak lagi gambar yang lebih elok boleh diupload untuk promosi filem kamu…Gambar pegang tangan suami saya juga yang hendak nak dikongsi. Oh faham…Mungkin itu akan membuat org teruja utk tengok filem kamu. Hati oh hati, sabarlah.
Menyedari status yang dimuat naiknya itu mendatangkan rasa kurang senang di pihak Diana, Nora Danish telah bertindak memadamnya.


Diana Danielle Cemburu Tak Bertempat Macam Budak

Luahan hati Diana Danielle ini mendapat kritikan daripada peminat. Ramai kecewa kerana sikap Diana Danielle yang tidak profesional. Malah ada juga peminat menganggap isteri kepada aktor dan pengarah Farid Kamil ini bersikap seperti kebudak-budakan dan tidak matang.


sumber
http://www.astroawani.com/news/show/cemburu-tak-bertempat-peminat-anggap-diana-danielle-kebudak-budakan-38052


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.