Isnin, 16 Jun 2014

Isnin, Jun 16, 2014
Gadis Telan Telefon Bimbit Bimbang Rahsia Pecah | Seorang gadis berusia Andrian Andrade 19 tahun, yang curang terhadap teman lelakinya nekad menelan telefon bimbit apabila teman lelakinya ingin membaca SMS dari telefon bimbit gadis itu.

Gadis Telan Telefon Bimbit Bimbang Rahsia Pecah

Kejadian berlaku apabila teman lelekinya mengetahui Anderian curang terhadapnya lalu memaksa untuk membaca SMS dalam telefon bimbit tersebut.

Dengan perasaan panik dan takut Andrian melarikan diri lalu menelan telefon bimbitnya setelah merasa jarak mereka cukup jauh.


Kesan daripada tindakan gadis itu menjadi lebih teruk apabila telefon bimbit itu tidak dapat dikeluarkan melalui muntahan mulut. Kisah gadis ini mengingatkan kami kepada artikel dibawah....


Kini gadis tersebut terlantar di hospital dan mengambil keputusan untuk melakukan pembedahan bagi proses pengeluaran telefonnya tersebut.

sumber
zamrispoon.blogspot.com


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.