Selasa, 17 Jun 2014

Selasa, Jun 17, 2014
Kes Adi Putra Di Buka Semula, Pegawai Penyiasat Di Kenakan Tindakan | Setelah berusaha beberapa lama akhirnya kes skandal yang membabitkan pelakon Adi Putra bersama isteri orang (Nooraida Abdul Mutalib) dibuka semula berikutan satu surat dari Bukit Aman menyatakan pegawai polis yang terlibat dalam siasatan kes tersebut telah dikenakan tindakan.

Kes Adi Putra Di Buka Semula, Pegawai Penyiasat Di Kenakan Tindakan

Isu yang mula hangat sekitar bulan September tahun lalu kemudiannya mula sunyi dan semakin jarang diperkatakan apabila Adi sendiri bersikap acuh tak acuh dengan tindakan pihak Nooraida yang tetap mahu membuktikan pelakon itu bersalah.

12 Disember lalu, Adi Putra telah mengumumkan isu skandal dan penyebaran fotonya sebagai No Further Action (NFA) atau bermaksud tiada tindakan selanjutnya daripada pihak polis.


Namun sehari selepas keputusan itu, Amiruddin Othman bersama bekas isterinya Nooraida membuat satu laporan tatatertib di Bukit Aman kerana meragui sikap profesional pegawai yang menyiasat kes mereka.

Berikutan keputusan terkini itu, difahamkan peguam yang mewakili Nooraida dan bekas suaminya akan memohon untuk membuka semula siasatan kes tersebut.

sumber
http://www.ohbulan.com/isu-skandal-adi-putra-pegawai-penyiasat-dikenakan-tindakan-kes-mungkin-dibuka-semula/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.