Selasa, 17 Jun 2014

Selasa, Jun 17, 2014
Peminat Pelawa Nabila Huda Tukar Agama | Baru saja kami memuatnaik artikel tentang Nabila Huda yang mempunyai kekasih baru dan sedang bercuti di Kota London.

Peminat Pelawa Nabila Huda Tukar Agama

Terkini mulai tersebar dilaman sosial tentang komen seorang peminat yang mempelawa Nabila untuk menukar agamanya. Wahhh...berani sungguhkan brader tu....

Namun kalau kita nak salahkan pengomen pun tak boleh, mungkin menerusi gambar yang dikongsi oleh Nabila Huda membuatkan lelaki tersebut berprasangka buruk terhadap Nabila dan juga agama Islam.

Apatah lagi kebanyakkan gambar yang dikongsinya memang itu memang mempamerkan kehidupan Nabila yang terkini.


Peminat Pelawa Nabila Huda Tukar Agama

Lelaki yang menggunakan ID Instagram, @darianchrist itu dengan selambanya mengajak Nabila keluar dari Islam dan memeluk agama Kristian.

Menurut lelaki itu, agama Islam itu tidak baik untuk Nabila Huda. Selain itu darianchrist turut menyarankan Nabila membawa anaknya sekali memeluk agama kristian.


sumber
Mymediahubonline.blogspot.com.


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.