Khamis, 28 Ogos 2014

Khamis, Ogos 28, 2014
1
Punca Sebenar Abby Abadi Buat Report Polis | Telah heboh dimedia sosial mengenai kisah bekas selebriti yang telah berhijrah, Abby Abadi membuat satu laporan polis pada 27 Ogos lalu.

Punca Sebenar Abby Abadi Buat Report Polis

Meneliti laman Insta Abby yang terkini , beliau dilihat aktif dalam aktiviti keagamaan dan kemanusiaan. Namun dicelah aktivi tersebut, terselit sekeping gambar dangan caption,

"Buat yg berkenaan 😊 Laporan Polis telah dibuat.... Sy terpaksa kerana tidak mendapat kerjasama dr dot dot dot.... Siapa? Biarlah Sy rahsiakan dulu buat masa ini yer.... Sy bagi ruang & peluang sebaiknya utk selesaikan dgn Sy je..... 'dia itu' buat mcm tiada apa2 yg berlalu.. cal tak berangkat, msg tak berbalas. "

"Sy tiada cara lain. Tindakan Undang2 yg terbaik. Harap yg berkenaan beri perhatian yer........... Janji bulan puasa nk selesaikan... tiada. Bulan raya janji lagi... tiada juga. Sudahnya......... Maafkan Sy. Masih ada peluang lagi ni... Cal atau msg Sy dengan kadar segera yer 😉”

Nampaknya Abby sendiri masih belum mengumumkan masaalah sebenar beliau. Namun seorang peminat telah meneka,

Punca Abby Abadi Buat Report Polis


"Kereta yg dia larikan tu ye kak? Sabar kak. Allah bersama org yg benar. We support u. Always here with u."

Adakah ini punca segala kekusutan yang sedang melanda diri Abby Abadi? Wallahualam....sama -sama kita lihat pengumuman dari beliau nanti..

sumber
http://instagram.com/abby_abadi112


1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.