Selasa, 26 Ogos 2014

Selasa, Ogos 26, 2014
Diana Rafar Dedah Sikap Sebenar Azwan Ali | Ketika ini Azwan Ali sedang sibuk menepis kecaman masyarakat selain turut berperang dengan pelakon Sharnaaz Ahmad kerana selfie kontroversinya pada hari menyambut jenazah mangsa MH17.

Diana Rafar Dedah Sikap Sebenar Azwan Ali

Secara tiba-tiba, pelakon Diana Rafar tampil pula memberi komen tentang sikap sebenar Azwan Ali:


Ini komen Diana Rafar yang dipetik dari portal hotlip corner:

"Mashaallah takut baca komen manusia yg menilai syurga dan pahala seseorang... kami sekeluarga kenal rapat dgn @divaazwanavazz yg sgt berhati mulia.... majlis2 agama pun selalu @divaazwanavazz buat yg tak diberi tahu org.... sblm arwah bapa saya meniggal dia selalu puji azwan baik hati dan suka tolong org.... bila ada tahlil ke apa azwan lah yg suka minta anak2 tahfiz doakan.... subhanalllah kita tak tau mana tempat kita syurga ke neraka... kita pun semua blm sempurna kan... ada jugak sifat buruk kita yg blm kita perbaiki termasuk saya dan peringatan utk diri saya juga"


Itulah pendedahan dari Diana Rafar mengenai Azwan Ali.

sumber
http://hotlips-yuya.blogspot.com/2014/08/diana-rafar-pula-dedah-perangai-azwan.html
http://instagram.com/dianarafar


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.