Rabu, 20 Ogos 2014

Rabu, Ogos 20, 2014
Mariam Isabel Nama Anak Ally Iskandar & Isteri | Menerusi temubual bersama Wanita Hari ini, Ally Iskandar dan Farah Lee akhirnya mengumumkan nama anak mereka iaitu Mariam Isabel. Ejaan nama tidak dapat dipastikan sama ada Isabel atau Isabelle.

Mariam Isabel Nama Anak Ally Iskandar & Isteri

Untuk makluman, Farah Lee telah selamat melahirkan si puteri comel pada 8 Ogos yang lalu. Pastinya mereka berdua sedang berada dalam fasa teruja dengan kehadiran orang baru dalam hidup.


Farah Lee dilihat mengalirkan air mata ketika Ally Iskandar mengucapkan terima kasih kerana melahirkan Mariam Isabel. Sesungguhnya pengorbanan seorang isteri amat besar dan salah satunya ialah berjuang antara hidup dan mati untuk melahirkan zuriat.


Semoga keluarga Ally Iskandar dan Farah Lee makin meriah, ceria dan bahagia dengan kehadiran Mariam Isabel. Lepas ini bolehlah tambah sorang lagi. Harap-harap ‘baby boy’ pulak. Insya Allah.

sumber
myartis.com
http://beautifulnara.com/ally-iskandar-farah-lee-namakan-anak-mereka-mariam-isabel/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.