Selasa, 2 September 2014

Selasa, September 02, 2014
Lando Zawawi Guna Duit Sendiri Tar Lubang Jalanraya | Lelaki ini menggunakan wang sakunya sendiri bagi membaiki jalanraya yang rosak serta telah mengakibatkan kemalangan maut. Siapakah lelaki ini?

Lando Zawawi Guna Duit Sendiri Tar Lubang Jalanraya

Beliau adalah seorang pelakon, bro Lando Zawawi Vrus dan rakan rakan, mereka selalunya menggunakan duit sendiri untuk menurap lubang dijalan raya kerana telah bosan menunggu dan mengharapkan pihak majlis perbandaran menurap jalan tersebut.


Difahamkan beliau rakan-rakannya seperti Lando Zawawi Full dan Lando Sani Zawawi telah melakukan projek ni bertahun-tahun lamanya. Inilah CARA BROTHERHOOD.


Namun begitu, terdapat juga pihak yang tidak menyenagi cara Lando Zawawi Virus dan rakan-rakannya yang menurut mereka tidak mengikut prosedur yang betul, tetapi dibantah oleh Lando Zawawi Vrus dengan keras.Selain itu, Lando Zawawi turut memuatnaik kos sebenar mereka untuk menurap jalan berbanding dengan kos pihak majlis....benar atau tidak, Wallahualam.


Lando Zawawi Guna Duit Sendiri Tar Lubang Jalanraya


Al Fatihah buat sahabat beliau yang telah meninggal dunia akibat jalan yang tak berturap ini.

-Lando Zawawi Vrus


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.