Ahad, 28 September 2014

Ahad, September 28, 2014
Peragut Kelar Tangan Wanita Di Kelantan | Kini tersebar beberapa keping gambar menerusi media Whatsapp memaparkan gambar seorang wanita yang dikatakan telah kehilangan tangan sebelah kanannya akibat di kelar oleh peragut.

Peragut Kelar Tangan Wanita Di Kelantan

Menurut keterangan gambar, kejadian telah berlaku berdekatan stesen minyak Petron di Pasir Puteh, Kelantan. Kejadian dikatakan terjadi pada 27 September, 2 petang. Menurut beberapa sumber tak rasmi, mangsa adalah seorang pemilik kedai telur.

Menurut info, wanita itu telah di tetak kerana peragut tersebut ingin mengambil gelang emas ditangan mangsa.


Bagaimanapun, info terbaru mengatakan peragut tersebut hanya merampas beg tangan mangsa dan mangsa bukanlah pemilik kedai seperti didakwa. Mangsa dikatakan mengalami kecederaan kecil di pergelangan tangan dan kaki.

Peragut Kelar Tangan Wanita Di Kelantan

Apapun, buat kaum wanita, semoga anda semua lebih berhati-hati sekarang, sebolehnya elakkan dari memakai barangan kemas yang banyak hingga mampu menarik perhatian si peragut.


sumber
http://www.siakapkeli.com/2014/09/peragut-taksub-gelang-emas-kelar-tangan.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.