Ahad, 28 September 2014

Ahad, September 28, 2014
1
10 Gambar Menarik Proton Iriz Active Yang Mungkin Akan Di Pasarkan | Proton Iriz Active (kereta konsep) yang di pamer kepada umum hari ini di Proton Design studio Shah Alam oleh  mantan perdana menteriTun Dr Mahathir memperlihatkan satu kelainan baru kepada imej Proton.

10 Gambar Menarik Proton Iriz Active Yang Mungkin Akan Di Pasarkan

Menurut info dari portal Paul Tan, berdasarkan sambutan orang ramai, pihak Proton berkemungkinan akan turut memasarkan model konsep Iriz Active ini di pasaran.


Dan ramai yang berharap enjin Proton Iriz yang akan datang di beri nafas dengan soft turbo seperti yang telah dipasang pada model Proton sebelum ini.


Untuk info, Proton Iriz telah menerima 17,000 tempahan sebelum ianya dilancarkan pada 25 September lalu.


Tahniah buat Proton, semoga anda menjaga amanah dan kepercayaan yang telah diberi oleh pelanggan dan juga rakyat Malaysia!!!

10 Gambar Menarik Proton Iriz Active Yang Mungkin Akan Di Pasarkan

sumber
http://paultan.org/2014/09/28/proton-iriz-active-concept/


1 comments:

  1. jangan lewatkan bonus setiap hari sebesar 5% di www.donacopoker.net, dan mainkan gaem game yang kalian sukai dengan menggunakan 1 id bisa bermain 7 permainan
    IG : OFFICIAL_DONACO
    BBM : DC31E2B0
    WHATSAPP : +85515875229

    BalasPadam

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.