Ahad, 9 November 2014

Ahad, November 09, 2014
IQRAM DINZLY NIKAH GANTUNG? | Menerusi laman Instagram yang dikongsi oleh pelakon tampan, Iqram Dinzly, beberapa gambar yang dimuatnaik beliau memperlihatkan Iqram telah pun selesai menjalani satu majlis pernikahan bersama seorang gadis misteri pilihan hatinya.

4 FOTO: IQRAM DINZLY NIKAH GANTUNG?


Dua caption menarik dari Iqram, "Alhamdulillah.. Dengan sekali lafaz." dan "Bergambar kenangan dengan mentua & ipar , selepas sah" membuktikan Iqram telah pun bernikah!

4 FOTO: IQRAM DINZLY NIKAH GANTUNG?

4 FOTO: IQRAM DINZLY NIKAH GANTUNG?

Malah pihak Astro juga memuatnaik status terkini Iqram tersebut dan bertanyakan motif sebenar Iqram yang telah pun bernikah (nikah gantung).

4 FOTO: IQRAM DINZLY NIKAH GANTUNG?


Kalau benar, pasti ramai peminat Iqram terkejut bukan....namun melihat gambar2 yang lainya ianya hanya satu mimik dan promosi Iqram untuk drama terbarunya saja yang bertajuk "DENDAM SEMALAM", bukan nikah sebenar pun.....hehehe -bikin suspens jaa Iqram neh...

sumber
http://instagram.com/iqramdinzly


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.