Ahad, 2 November 2014

Ahad, November 02, 2014
7 Gambar Bayi Perempuan Che Ta & Zain | Tahniah sekali lagi diucapkan kepada pasangan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang baru saja menimang cahayamata perempaun pertama mereka terutamanya pada  Zain Saidin yang telah secara rasmi bergelar seorang ayah. Menerusi Hlive malam tadi, Zain yang berada disamping Che Ta sempat menceritakan detik-detik kelahiran bayi mereka.

7 Gambar Bayi Perempuan Che Ta & Zain

Ia merupakan pengalaman pertama Zain yang turut mengakui debaran ketika proses kelahiran. BAyi perempuan comel yang dilahirkan pada jam .18 petang semalam (Sabtu) masih lagi belum diberi nama, apapun kita semua mendoakan yang terbaik buat bayi mereka dan semoga menjadi muslimah yang berbakti kepada ibubapa, sagam dan negara satu hari nanti. Seterusnya 5 lagi gambar bayi Che Ta dan Zain dibawah....cekidout!!!

7 Gambar Bayi Perempuan Che Ta & Zainsumber
tengoktvonline


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.