Sabtu, 1 November 2014

Sabtu, November 01, 2014
Aksi Diana Amir Yang Merbahaya Di tegur Peminat | "Kalau mak nampak aksi ni mesti kena marah", Begiulah tulis Diana Amir dilaman Instagramnya yang kini sedang bercuti bersama suaminya Muhammad Habibbullah di Australia.


Menurut info dari gambar-gambarnya, Diana Amir yang sedang sarat mengandung 5 bulan turut sedang menyambut ulangtahun pertama perkahwinan mereka disana.


Apapun, kami juga akui memang agak bahaya sedikit tindakan Diana Amir nie...Tindakan beliau bergambar di tepi tebing yang curam turut dibimbangi peminatnya, apatah lagi ibunya kan...Dalam pada itu, mungkin dikatakan rezeki, Diana Amir bersama suaminya terjumpa pula dan sempat bergambar bersama Menteri Pertahanan negara, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein di London Court Cafe Perth City.Doa kami, semoga selamat semuanya dan selamat kembali ke tanahair nanti.

sumber
http://instagram.com/dianaamir?modal=true


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.