Rabu, 5 November 2014

Rabu, November 05, 2014
Amyza Aznan Selamat Lahirkan Bayi Lelaki | Musim para selebriti bersalin nie. Setelah Che Ta, kemudian diikuti Sarah isteri Zahid AF terkini ialah Amyza Aznan yang baru saja melahirkan bayi lelakinya di Pusat Perubatan Prince Court tengahhari tadi.

Amyza Aznan Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

Di beri nama Ayden Andika Khairil Izhar, Amyza memaklumkan bayi comel yang dilahirkan secara normal ini dengan berat 3.7 kilogram.

"Syukur alhamdullilah. Tq ats doa semua....yg ikhlas baikhati .saya selamat mwlahirkan AYDEN ANDIKA BIN KHAIRIL IZHAR secara normal .3.7kg tq datuk dr.aziz and pcmc nurses."

Amyza memuatnaik satu video sauminya yang sedang mengazankan putera ke tiga mereka itu.

Sebelum ini, Azmyza dan suami, Kahiril Idzhar sebelum ini telah dikurniakan dua cahaya mata iaitu Andre Mikhail dan Andrian Adam dan telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2004.

Amyza Aznan juga pernah mengalami keguguran kandungan pada awal tahun tahun ini hingga menyebabkan dia murung dan bersedih. Apapun, Tahniah diucapkan.

sumber
http://mediahiburan.karangkraf.com/terkini/amyza-aznan-selamat-bersalin-anak-ketiga-1.330774
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2014&dt=1105&pub=Kosmo&sec=Terkini&pg=bt_26.htm
http://instagram.com/amyzaaznan


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.