Khamis, 20 November 2014

Khamis, November 20, 2014
Anak Will Smith Tak Suka Pergi Sekolah | Anak kepada kepada pelakon terkenal Will Smith iaitu Jaden dan Willow Smith mengakui tidak suka pergi ke sekolah kerana menganggap ia perkara paling membosankan dalam hidup mereka.

Anak Will Smith Tak Suka Pergi Sekolah

Daily Mail melaporkan pasangan adik beradik itu menjelaskan mereka tidak pernah mendapat sebarang ilmu ketika ke sekolah dan mengambil keputusan untuk belajar daripada rumah.

"Saya sempat pergi ke sekolah selama setahun dan itu adalah pengalaman terburuk saya kerana tempat tersebut membuatkan saya tertekan," kata Jaden dalam satu wawancara.

Willow pula memberitahu dia tidak pernah mendapat sebarang kebaikan kerana pelajar diasak tanpa henti dengan pelbagai perkara dan ia tidak pernah berkesudahan.

# Tu dia bila anak bintang berkata-kata...memang la duit banyak boleh panggil je cikgu/orang datang rumah...tapi kalau dah malas tu...bayar berjuta pun belum tentu masuk dalam otak...kekekeke

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/bintang-global/2014/11/20/anak-will-smith-tidak-sekolah/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.