Sabtu, 1 November 2014

Sabtu, November 01, 2014
Bulu Ketiak: Peminat Tegur Dato Aliff Syukri Terlajak Laris |  Dato’ Aliff Syukri seorang usahawan muda yang popular dengan tag line Terlajak Laris di kritik peminat gara-gara memuatnaik gambar yang memperlihatkan bulu ketiaknya.

Bulu Ketiak: Peminat Tegur Dato Aliff Syukri Terlajak Laris

Dek teguran itu, Dato Aliff semalam memautnaik sekeping lagi gambar bulu ketiaknya kerana geram dengan komen-komen peminat yang suka membesarkan sesuatu isu.
"Koo ghase abg terlajak laris kasi ketiak abg yg berbulu super lebat plus bau mashammm atau ada yg basah disini???nak tau Knapa?? Sbb gara2 pic terkeluar 2 helai bulu ketiak pic ada pisang sblum ni..jadi issue sgtt abg pun pening apa lah masalahnye... jd utk memuaskan smua pihak abg buka luas2 buat tatapan anda utk melihat keseksian abg terlajak laris..biarkan puas hati korag.. "
Bagi kami Dato Aliff berhak untuk bengang kerana isu kecil tersebut....tetapi memperli peminat dengan memuatnaik gambar bulu ketiak serabutnya satu perbuatan tak begitu molek gitu.

Bulu Ketiak: Peminat Tegur Dato Aliff Syukri Terlajak Laris

Bagi kami, sebagai peniaga dan juga boleh dikira sebagai selebriti...hal-hal remeh begini tak perlulah Dato Aliff ambil port sangat....mende kecil je kann...

sumber
http://instagram.com/aliffsyukriterlajaklaris?modal=true 


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.