Sabtu, 8 November 2014

Sabtu, November 08, 2014
EATEN ALIVE: AKTIVIS RELA DITELAN ANACONDA HIDUP-HIDUP | Los Angeles: Seorang aktivis alam semula jadi yang mencipta pakaian kalis ular akan membenarkan dirinya ditelan hidup-hidup oleh seekor anakonda dalam satu rancangan khas televisyen Mega Week akan datang.

EATEN ALIVE: AKTIVIS RELA DITELAN ANACONDA HIDUP-HIDUP

Dalam rancangan berjudul 'Eaten Alive' itu, penerbit filem Paul Rosolie merancang memakai pakaian berkenaan dan kemudian membiarkan dirinya ditelan oleh ular yang biasanya sepanjang sehingga 10 meter.


Rancangan itu yang akan ke udara selepas 7 Disember depan mencetuskan kemarahan pencinta haiwan yang menyifatkannya sebagai penderaan haiwan tahap terburuk.


Rosolie, 26, bagaimanapun membantahnya."Jika anda mengenali saya, saya tidak langsung akan menyakitkan hidupan. Anda perlu melihat rancangan itu sebelum membuat tuduhan," kata Rosolie.

Lihat Video Tersebut di Sini - Eaten Alive, Discovery Channel

sumber
http://laralana.blogspot.com/2014/11/aktivis-rela-ditelan-ular-anakonda.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.