Jumaat, 28 November 2014

Jumaat, November 28, 2014
GEMPAR !! Pontianak Dirakam CCTV di Plaza Tol LEKAS  | Kalau nak kata betul, kita akui zaman ni makin ramai yang tersangat handal dalam bab-bab edit mengedit gambar...tengok pada politik je dah cukup...berlambak gambar edit lawan antara satu sama lain....tapi kalau bab-bab hantu pulak...yup...still ada juga yang memang rajin mengedit sebab nak gempakkan orang lain. Tapi tak pasti pula la dengan gambar pontianak di Highway LEKAS nih...-sereeemmmm

GEMPAR !! Pontianak Dirakam CCTV di Plaza Tol LEKAS

Jom kita teliti gambar makhluk yang memakai pakaian putih dan berambut panjang mengurai atau lebih kita kenali sebagai pontianak yang dilihat berada berdekatan dengan pondok tol diatas ini.

Terdapat beberapa pendapat yang mengatakan kejadian ini telah dirakam di Tol LEKAS namun kesahihannya itu masih tidak dapat dipastikan.

Namun apa yang pasti , selain manusia sememangnya ada makhluk lain di dunia ini yang kalau boleh kita tak nak nampak dia walaupun dia hampir dengannya .

Apa yang pasti kita berbalik semula kepada tuhan dan kita kena tahu bahawa setiap apa yang dijadikan tuhan adalah yang terbaik dan kita sebagai kalifah dimuka bumi harus percaya bahawa adanya kewujudan makhluk lain selain manusia .

sumber
http://wumaowang.com/gempar-imej-pontianak-telah-dapat-dirakam-cctv-di-plaza-tol-lekas/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.