Khamis, 27 November 2014

Khamis, November 27, 2014
2
Isteri Johan Raja Lawak Selamat Bersalin -Dapat Baby Girl | Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Johan Raja lawak dan isterinya Ozlyn yang telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan seberat 4 kilogram. Wa...boleh tahan juga montel bayi mereka tu...(kalau berita tu soheh laaa)

Isteri Johan Raja Lawak Selamat Bersalin -Dapat Baby Girl

Untuk info, pasangan Johan dan Ozlyn sebelum ini telahpun dikurniakan 3 anak lelaki, jadi dengan lahirnya sang puteri ini makin meriahlah rumah derang nanti...

Isteri Johan Raja Lawak Selamat Bersalin -Dapat Baby Girl

Berita ini mula bertiup apabila ada peminat mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut. Setelah diselidiki, peminat tersebut katanya jururawat di hospital tempat Ozlyn melahirkan bayinya...namun kini akaun jururawat itu telah dipadamkan...(takut kot sebab dah ramai yang PM nak gambar bayi Johan dan Ozlyn)

Isteri Johan Raja Lawak Selamat Bersalin -Dapat Baby Girl

Apapun tahniah diucapkan pasti ramai peminat dah tak sabar nak tengok wajah /gambar bayi mereka dan satu lagi selamat berpantang diucapkan buat Johan terutamanya dan juga Ozlyn semestinya...hahaha


2 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.