Selasa, 18 November 2014

Selasa, November 18, 2014
Kelakar Bila Nora Danish Jatuh Parit | Kelakar....Satu video yang dimuat naik oleh Nora Danish kini menerima lebih 22 ribu likes daripada peminatnya apabila video tersebut menayangkan insiden pelakon jelita itu terjatuh ke dalam parit. Tergelak besar sungguh dibuatnya.

Kelakar Bila Nora Danish Jatuh Parit

Siapa kata jadi pelakon itu senang? Apabila adanya babak-babak yang memerlukan anda untuk melakukan sesuatu yang luar biasa, nak atau tidak, kena buat juga kan? Tak pedulilah anda artis gred apa sekalipun.

Tapi perkara itu dianggap sebagai satu pengalaman berharga buat Nora yang nampaknya perlu melakonkan scene jatuh kedalam parit semasa penggambaran filem ‘Suamiku Jatuh Dari Langit‘. Betul-betul nampak real kan....

Khabarnya filem itu bakal menyaksikan Nora berlakon bersama Qi Razali. Nak tahu best ataupun tak filem tersebut, kenalah tunggu hari tayangannya.sumber
http://www.ohbulan.com/video-nora-danish-jatuh-parit-sawah/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.