Rabu, 5 November 2014

Rabu, November 05, 2014
MISTERI: Cerita Lelaki Yang Sertai Misi SAR Arwah Rafikin | Admin perasan sejak kehilangan adik Rafikin tempoh hari, banyak pihak memperkatakan tentang misteri di alam ghaib yang cuba dikaitkan dengan kehilangan arwah.

MISTERI: Cerita Lelaki Yang Sertai Misi SAR Arwah Rafikin

Ia bertambah misteri apabila ada yang mendakwa mendengar suara meminta tolong (yang agak sayup), namun bila dicari ia gagal ditemui.


Antaranya satu cerita seorang lelaki yang menyertai SAR  allahyarham adik Rafikin bersama seorang Ustaz. Kisah ini mula mendapat perhatian banyak pihak. Seterusnya...
Ni gambar aku amik masa ustaz ni azan. Lepas azan 3 kali angin kuat menyapa dan masa tu ustaz ni berkomunikasi dengan benda tu. 

Bawah jambatan tu la diorang ada terdengar seperti orang menangis minta tolong tapi cari punya cari tapi tak jumpa. 

Aku yang terlibat dalam operasi ni pun macam tak caya. Kata ustaz tadi takda mende pun (dia macam menyembunyikan sesuatu). 

Korek punya korek. Ustaz tu cerita ada 3 orang, dua lelaki dan seorang perempuan tua. Seorang budak remaja perempuan, cucu kepada si tua tadi berkenan dengan arwah. 

Macamana cucu tu leh berkenan dengan arwah Ustaz tak cerita sebab ustaz pun tak tahu. 

Dekat-dekat kawasan tu ada pintu gerbang alam kita dan alam dia. Kedudukan gerbang tu depan sedikit dari jambatan gantung yang kedua. 

Al Fatihah kepada adik Ahmad Rafikin. Semoga keluarga tabah.

MISTERI: Cerita Lelaki Yang Sertai Misi SAR Arwah Rafikin
Seorang ustaz melaungkan azan

Cerita Ustaz Yang Temui Jenazah Adik Rafikin
Dikata pintu antara alam misteri dan dunia

Cerita Ustaz Yang Temui Jenazah Adik Rafikin


Mohd Johari yang juga Ketua Pemuda Umno Terengganu merupakan individu pertama menemui Ahmad Rafikin Azman, arwah ditemui tersepit di celah batu, tidak jauh dari trek perlumbaan,


Jenazahnya dibawa turun ke kaki gunung pada kira-kira jam 6.50 petang dan dibawa ke Hospital Hulu Terengganu untuk dibedah siasat dan dikebumikan segera pada malam itu juga.

Al Fatihah.

sumber
http://pahang2day.blogspot.com/2014/11/cerita-ustaz-yang-temui-jenazah-ahmad.html0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.