Khamis, 6 November 2014

Khamis, November 06, 2014
MISTERI THE TRUCK FROM HELL | Satu video kemalangan di sebuah terowong melibatkan sebuah trak dengan satu lagi trak lain menjadi misteri apabila trak misteri itu muncul tiba-tiba tanpa diketahui dari mana datangnya. Ia kemudiannya digelar "THE TRUCK FROM HELL".

MISTERI THE TRUCK FROM HELL

"A truck appeared from nowhere and caused an accident. ", Tulis keterangan video tersebut.

Terowong LefortovobIa, terowong sepanjang 2.2 km digelar "The Tunnel of Death" kerana kadar kemalangan yang tinggi dan sering mengakibatkan maut!

MISTERI THE TRUCK FROM HELL

Rakaman cctv di terowong LefortovobIa yang melibatkan trak misteri masih belum terungkai hingga kini. Ada yang berpendapat video ini merupakan video edit (thumbs up kepada editor tersebut andainya ia memang video edit)

Namun masih ramai berpandangan ianya memang video trak misteri sebenar.

MISTERI THE TRUCK FROM HELL

Untuk info, terowong LefortovobIa memang sering mengakibatkan kemalangan. Terdapat kompilasi video kemalangan di terowong terbabit. Menonton video itu, anda dapati tidak sukar untuk melihat mengapa ia digelar sedemikian.

Kebanyakan kemalangan berpunca dari masaalah cengkaman tayar dan sikap pemandu itu sendiri. Pada hari-hari yang sangat sejuk, suhu musim sejuk Rusia kerap jatuh kepada -12 ° C, air itu berubah menjadi ais, menjadikan permukaan licin berbahaya.

MISTERI THE TRUCK FROM HELL

Pemandu Rusia nampaknya jenis baka yang tahan lasak, mereka tidak gentar dengan keadaan jalan raya yang berais, mereka tetap dengan berkelajuan tinggi melanggar dinding konkrit dan mengakibatkan beberapa jumlah kematian yang tidak dapat dielakkan.

Rekod menunjukkan  semua kemalangan yang ditunjukkan adalah dari musim sejuk lepas.

MISTERI THE TRUCK FROM HELL


Saksikan video tersebut dibawah....
0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.