Khamis, 27 November 2014

Khamis, November 27, 2014
PANAS, Anggota Bomba Terpegang Kawasan Larangan Awek  | Sepasang kekasih kemalangan terpaksa menahan sakit setelah motosikal yang mereka naiki terjatuh di susur keluar Jalan Tun Razak menghala ke Bukit Bintang, Kuala Lumpur semalam.

PANAS, Anggota Bomba Terpegang Kawasan Larangan Awek

Dalam kemalangan kira-kira pukul 1 petang itu, dikatakan motosikal Yamaha LC yang mereka naiki tersebut telah bergesel dengan sebuah kereta lalu terjatuh.

Kejadian itu mengakibatkan mangsa dan teman wanitanya yang cedera di kaki dan tangan terpaksa menahan sakit di tepi jalan selama hampir 30 minit apabila orang ramai enggan berhenti untuk membantu.

Apabila Ambulan sampai seorang angota bomba mengangkat wanita tersebut ke dalam ambulan.

Jurugambar Utusan Malaysia, Shaifudin Mohd. Nor yang secara kebetulan melalui jalan itu berhenti dan menahan teksi untuk membawa kedua-duanya ke hospital bagi menerima rawatan.

Disebabkan gambar ini, ramai yang pertikai kerana anggota bomba tersebut telah terpegang tempat2 sensitif wanita tersebut.

#Macam-macam hal la derang nih....anggota bomba tu tak sengaja pun...so biarkanlah...tok sah panjang2 kan isu ni lagi...hehehe0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.