Khamis, 6 November 2014

Khamis, November 06, 2014
PENJELASAN KES CURI MOTOR DIMASJID PAUH LIMA. | Banyak "KING"2 tunjuk hero tamil dan membuat kenyataan seperti menyalahkan pihak AJK masjid, imam dan pelbagai lagi kerana membiarkan pencuri ini dibogelkan....TETAPI sebelum anda pun turut sama terpengaruh....sila lihat kenyataan dibawah ini terlebih dahulu....

PENJELASAN KES CURI MOTOR DIMASJID PAUH LIMA.

Salam hormat... penjelasan mengenai kes curi motor di Masjid Mukim Pauh 5 semalam (4.11.2014)

Dato/Datin/Tuan/Puan/
Ramai yg mendakwa bahawa suspek telah dipukul dan dan ditelanjangkan oleh jemaah Masjid.

Untuk pengetahuan semua, suspek telah ditangkap oleh salah seorang ahli jemaah yg datang lewat utk solat isya..


Oleh kerana solat berjemaah sedang berada dirakaat akhir dan jemaah belum selesai melaksanakan solat, suspek telah dibawa keluar dari kawasan masjid dan pergi ke tepi jalan ditempat yang ada orang...

Suspek curi telah dipukul di luar kawasan masjid dan semakin ramai orang datang memukulnya termasuk pengguna jalanraya. Sedikit pun tidak ada kaitan dengan imam dan Ahli jemaah yg lain.

Ahli jemaah masjid hanya datang selepas suspek telah dipukul oleh orang ramai...

Akhirnya, saya tegaskan disini perbuatan memukul dan menelanjangkan pencuri motor itu bukanlah perbuatan Imam dan ahli jemaah seperti yg telah didakwa di WhatsApp, Telegram, Fesbuk dan lain2 laman sosial.

Akhir kata.. Siasatlah dulu Sebelum menghukum. Muda2an kita semua dilindungi Allah..

Curi Motor, Ibu Kecewa Anak Kena Bogel

Copy dari :
ahli Qaryah Pauh Lima.


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.