Sabtu, 1 November 2014

Sabtu, November 01, 2014
Gambar & Video: Rozita Che Wan Selamat Lahirkan Bayi Perempuan | Menerusi Official HLive Instagram petang tadi, khabarnya pelakon Rozita Che Wan telahpun se;amat melahirkan bayi perempuan pada jam 2.18 petang di Pusat Perubatan Ampang Puteri. Keadaan bayi dan si ibu dilaporkan berada dalam keadaan sihat.

Gambar & Video: Rozita Che Wan Selamat Lahirkan Bayi Perempuan
Officialhlive juga menyatakan akan membawakan siaran khas berkongsi berita gembira malam ini pada jam 8.30 malam.


Gambar & Video: Rozita Che Wan Selamat Lahirkan Bayi Perempuan

Menerusi satu video, Zain Saidin menyatakan rasa syukur dan terima kasih beliau diatas doa-doa peminat dan dorongan dari semua peminat.

"Macam tak percaya saja sebab semuanya berjalan dengan lancar dan selamat. Malah pagi tadi sebelum ke hospital kami sempat sarapan nasi lemak dan bergurau macam biasa.

"Dia menunggu dalam bilik bersalin lebih kurang lima jam dan bersalin secara normal. Alhamdulillah Rozita dan bayi selamat dan okey," kata pengurus Che Ta Afeeq Abdul Wahab.sumber
http://instagram.com/officialhlive


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.