Isnin, 3 November 2014

Isnin, November 03, 2014
Siti Sairah Enggan Ulas Gosip Dah Bercerai | Baru baru ini ada sumber yang tampil menyampaikan kisah tentang adik kepada penyanyi Datuk Siti Nurhaliza yang khabarnya sudah bercerai dengan talak tiga pada 27 Oktober lalu.

Siti Saerah Enggan Ulas Gosip Dah Bercerai

Hari ini menerusi laporan Utusan Malaysia, Siti Saerah berkata yang beliau enggan mengulas soal itu kerana lebih selesa untuk berkongsi apa apa buat masa ini.

“Saya minta maaf bukan saya tidak mahu (komen) tapi saya perlu menjaga hati banyak pihak. Saya minta maaf sangat-sangat,” katanya melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) hari ini.

Melihat Instagram Siti Saerah pula, satu catatan mengucapkan terima kasih diatas kata semangat kepadanya seeprti membayangkan sesuatu.

Siti Saerah Enggan Ulas Gosip Dah Bercerai

"TERIMA KASIH PADA MEREKA YG MENDOAKAN DAN MEMBERI KATA2 SEMANGAT PADA SAYA... SEMUA YG BERLAKU PASTI ADA HIKMAH NYA... BUAT KITTY TERIMA KASIH KERANA MENJADI KEKUATAN DALAM DIRI ERAH... LOVE U SO MUCH"

Dalam laman sosialnya, Siti Nurhaliza turut berkongsi kata-kata semangat dengan adiknya itu dan meminta Saerah tabah menghadapi ujian.

"Bismillah..Allah SWT Maha Adil dan Maha Bijaksana..apa yg telah di aturkan pasti terbaik buat HambaNYA..jika tidak elok pasti mengikut kemampuan HambaNYA dan pasti ada peringatan buat yg melaluinya..semoga Kita semua saling memperbaiki setiap kekurangan dan amalan ..buat @sairahtarudin adikku..bertabahlah & terusla berjalan..berpandu pada Allah ,inshaAllah semuanya Tenang.. "

Saerah dan Saiful Anuar Ahmad Shafie berkahwin pada 27 Oktober 2010 dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Ummi Umairah, 3, Ahmad Daiyan, 2, dan Ahmad Aisy, 10 bulan.

Siti Nurhaliza Menjerit Gembira Pahang Menang Piala Malaysia 2014

sumber
http://www.rotikaya.com/siti-saerah-tak-mahu-ulas-soal-perceraian-mahu-jaga-hati/
http://instagram.com/ctdk
http://instagram.com/sairahtarudin


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.