Khamis, 11 Disember 2014

Khamis, Disember 11, 2014
3 Foto: Syarul Ridzwan, Pelakon Love You MR Arrogant Kemalangan | Syarul Ridzwan yang juga salah seorang dari pelakon drama terkenal Love You MR Arrogant terbabit dalam satu kemalangan jalanraya di Jalan Sungai Ujong, Seremban petang tadi kira-kira jam 4.30 petang.

3 Foto: Syarul Ridzwan, Pelakon Love You MR Arrogant Kemalangan

Update menerusi akaun Instagram, Syarul memberitahu ketika kejadian dia memandu berseorangan dan dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur selepas selesai penggambaran drama di Linggi, Port Dickson.
"Kepada wartawan2 dan kawan2, maaf sy tak angkat phone sebab busy nak settlekan hal accident ni. Boleh dapatkan info kat sini. 

Saya okay. Takde kecederaan lngsung, sy dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur dari Linggi, baru habis shooting Street Vendetta. Accident dekat Jalan Bukit Nanas, Seremban. jalan licin sebab baru lepas hujan baru lepas hujan, sy hilang kawalan , terlanggar divider, kereta berpusing dua kali, sy tak pengsan tak luka, Alhamdulillah, tak ada apa2. 

Terima Kasih,"
Penafian beliau ini juga melenyapkan spekulasi yang mengatakan pelakon itu maut dalam satu kemalangan jalanraya.

Syarul Ridzwan, Pelakon Love You MR Arrogant Kemalangan di Highway Seremban.
Syarul Ridzwan, Pelakon Love You MR Arrogant Kemalangan di Highway Seremban.

Apapun semoga semuanya berjalan dengan baik dan lancar...

sumber
Makteh Amani


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.