Jumaat, 12 Disember 2014

Jumaat, Disember 12, 2014
4 GAMBAR: Nenek 81 Tahun Selamba Buat Terjun Udara di Australia | Seorang nenek berusia 81 tahun (yang yang lahir pada tahun 1933) secara rasmi menjadi lebih "cool" dari anda semua selepas dia mengambil bahagian dalam satu aktiviti terjunan udara semasa melawat anaknya di Australia.

4 GAMBAR: Nenek 81 Tahun Selamba Buat Terjun Udara di Australia

Min Deyu berasal dari Shiyan City, Central China di wilayah Hubei melakukan aktiviti tersebut bersama seorang pembantu profesional tanpa rasa sedikit rasa takut.

Ketika nenek tersebut mendarat dengan selamat, orang ramai yang berkumpul untuk menonton aktiviti beliau turut berasa gembira dengan keadaan beliau yang stabil.

4 GAMBAR: Nenek 81 Tahun Terjun Udara di Australia

Akhbar China melaporkan, nenek tersebut mula jatuh cinta dengan sukan terjun itu.

4 GAMBAR: Nenek 81 Tahun Terjun Udara di Australia

Bagaimanapun, Min Deyu bukanlah peserta tertua dalam acara terjun udara ini kerana Aida Mendes, nenek berusia 103 tahun dari Brazil telah melakukan perkara sama pada April tahun lepas.

sumber
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/australiaandthepacific/australia/11289336/Chinese-grandmother-81-becomes-Internet-hit-after-skydiving-in-Australia.html
http://online.thatsmags.com/post/photos-bad-ass-hubei-grandma-goes-skydiving


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.