Jumaat, 26 Disember 2014

Jumaat, Disember 26, 2014
Anak Najib Mengamuk Jadi Viral Di Media Sosial | Tweet anak Najib mengamuk dah menjadi kepoh dan viral dilaman sosial. Kesemuanya berpunca apabila penyokong Parti Pakatan Rakyat berterusan mengkritik  Perdana Menteri Najib Razak yang sebelum ini berada di Hawaii main golf bersama Presiden US, Obama.

Anak Najib Mengamuk Jadi Viral Di Media Sosial

Menerusi tweet beliau,
"yang suka maki Najib tu cuba kau imagine tu bapak kauthen someone maki bapak kau maca dia maki Najib kau tak marah ?Open minded la weh.."
Anak Najib Mengamuk Jadi Viral Di Media Sosial

Berikutan tweet itu, anak PM Najib juga turut dihentam oleh para penguna laman facebook yang lain terutamanya bagi pihak pembangkang.

Anak Najib Mengamuk Jadi Viral Di Media Sosial

#Btw, admin juga bersetuju disaat negara sedang menghadapi dugaan berat ini orang no 1 negara sepatutnya membatalkan segala aktiviti beliau diluar negara dan berada disini untuk memastikan segala usaha menyelamat dan membantu mangsa banjir berjalan lancar. Namun tak salah juga jika kita berfikiran positif mengatakan sebenarnya mungkin ada perkara penting antara negara yang sedang mereka bincangkan...wallahualam.

sumber
http://www.beritahariann.org/2014/12/terkini-anak-najib-razak-mengamuk-di.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.