Isnin, 15 Disember 2014

Isnin, Disember 15, 2014
Anak PU Yeop Yang Hilang Telah Selamat Di Temui | Aduh....terkejut juga bila mendengar anak Yeop Pencetus Ummah hilang di stesen minyak Shell RNR Gurun pada hari Ahad lalu sekitar jam 11.00 pagi.

Anak PU Yeop Yang Hilang Telah Selamat Di Temui

Kehilangan anak PU Yeop iaitu Ustaz MOHD ZAINUDIN B. MOHAMED ZAINI yang berasal dari Simpang, Perak telah dihebahkan menerusi laman Fanpage Pencetus Ummah Yeop.

14 Dis 2014 (Ahad) Jam 11.00pg
Assalamualaikum! Mohon bantuan shbt2,tlg cari atau terjumpa anak lelaki saya yg 'HILANG' di Stesen Minyak SHELL RNR Gurun Kedah lbh krg jam 11.00pg td.Nama Muhammad Iskandar Zulqarnain Bin Mohd Zainudin (Gambar atas sblah Kiri anak Pencetus Ummah Yeop ). Umur 8 Tahun. Pakaian ketika 'Hilang' Baju T Warna Merah & Seluar Jeans Biru.Harap bantuan & DOA dari shbt2. Hubungi saya di No 0124625812 @ 0195734043.TQ

Bagaimanapun tak lama kemudian, satu lagi update menyusul mengenai anaknya yang telah dijumpai semula. Di percayai telah dihantar oleh seorang hamba Allah.

Anak PU Yeop Yang Hilang Telah Selamat Di Temui

Alhamdulillah anak kepada Pencetus Ummah Yeop yang hilang tadi telah selamat ditemui. Buat rakan2 fb n whatapps.... Terima kasih byk2 kerana sudi mhulurkan bantuan dlm pencarian.

Anak PU Yeop Yang Hilang Telah Selamat Di Temui

Punca kehilangan masih belum diketahui, namun menerusi satu komen yang dilihat di FB, kami rasa inilah penyebabnya.

Anak PU Yeop Yang Hilang Telah Selamat Di Temui

Semoga kita semua, terutamanya para ibubapa lebih berhati2 dan menjadikan perkara seperti ini sebagai pengajaran dimasa akan datang, apatah lagi bila membabitkan insan yang paling kita sayangi. Insyaallah.


sumber
Pencetus Ummah Yeop Fan Page


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.