Selasa, 30 Disember 2014

Selasa, Disember 30, 2014
Ayah Putri Balqis Mula Berlagak Diva?-: Bukan senang nak mencipta nama dalam industri hiburan tempatan. Ramai bakat baru hadir, top sekejap kemudian hilang sepi tanpa berita. Apatah lagi bakat baru yang tak cukup pakej...hehe
Ayah Putri Balqis Mula Berlagak Diva?

Tapi lebih malang kalau selebriti tu sepi tanpa berita dek kerenah orang sekeliling...kalau dah besar panjang mungkin lain cerita...tapi kalau masih dibawah jagaan mak bapak...yang tu mungkin sukar sikit...
Terbaru, khabarnya pelakon cilik berbakat besar, Puteri Balqis terkena tempias dek angkara sifat tidak professional ayahnya sendiri.
Pengarah popular, Azman Yahya atau lebih dikenali sebagai Jinggo berkongsikan satu perbualan diantara kakitangan JS Pictures Sdn Bhd dan ayah Puteri Balqis memaklumkan perkara pembatalan mengambil pelakon kanak kanak itu untuk produksi mereka.
Ayah Putri Balqis Mula Berlagak Diva? 
Ayat dan karangan yang dihantar kakitangan produksi itu kelihatan dah cukup professional....namun balasan yang diterima dari ayah Puteri Balqis memang tiada sifat professional, tidak sesuai dengan imej anaknya yang kini mendapat pengiktiran peringkat Asia.
#Apapun kita tunggu penjelasan rasmi dari ayah Balqis nanti....

Sunber
http://www.rotikaya.com/ayah-puteri-balqis-sudah-mula-berlagak-diva/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.