Ahad, 28 Disember 2014

Ahad, Disember 28, 2014
Black Hanifah Bakal Di Saman Pengurus Sebanyak RM500,000 | Mang aoihh...hari tu Zizan Razak disaman bekas pengurusnya sendiri sebanyak RM500,000...kali ni Black Hanifa pula diberitakan akan disaman oleh seorang pengurus acara.

Black Hanifah Bakal Di Saman Pengurus Sebanyak RM500,000

Menurut my Metro, pengurus tu dah semakin panas kerana sejak kebelakangan ini katanya Black sering mendesak dan memfitnah dia dengan mengatakan dirinya berhutang sebanyak RM20,0000 menerusi satu laman sosial.

Tambah penguru ini, dia dah tak tahan sabar melayani kerenah Black yang mendakwa dia masih berhutang setelah majlis perkahwinan mereka sekitar dua tahun lepas.

Black Hanifah Bakal Di Saman Pengurus Sebanyak RM500,000

Katanya sejak kebelakangan ini, Black sering menyerangnya dan secara tak langsung telah mengganggu urusan perniagaan dan reputasi syarikat miliknya.

Pengurus tersebut katanya nekad untuk menyaman Black sebanyak RM500,000 kerana telah memalukan dan memburukkan dirinya dan khabarnya surat saman itu akan sampai tidak lama lagi.

Black Hanifah Bakal Di Saman Pengurus Sebanyak RM500,000

sumber
http://www.hmetro.com.my/
http://websta.me/n/black_hanifah


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.