Selasa, 2 Disember 2014

Selasa, Disember 02, 2014
Gambar Nabila Huda Jual 'Hot Dog' Dapat Komen Negatif Peminat | Macam-macam hal la peminat ni. Buat bik salah...buat jahat lagi salah. Kini di media sosial para peminat (peminat ke ekk?) sibuk memberikan komen negatif terhadap gambar Nabila Huda yang sedang menjual hot dog di Star Hype Fiesta.

Gambar Nabila Huda Jual 'Hot Dog' Dapat Komen Negatif Peminat

Keterlaluan? mungkin juga ataupun derang ni sebenarnya yang dah senget sikit sampai komen mengarut bagai kat gambar tu.

Kalau lelaki yang komen tu ok juga...tapi kalau yang perempuan pun join sama?Errmmm...jelas...rangsangan dan sel otak mereka tak dapat berhubung dengan baik bila melihat Nabila jual Hot Dog...hehehe

Gambar Nabila Huda Jual 'Hot Dog' Dapat Komen Negatif Peminat

#Pstttt...nak printscreen kat sini komen derang tu semua cam tak sampai hati lak...sian kat Nabila...bawak2 bersabar je la ekkk...nama pun retis, mesti banyak dugaan...


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.