Selasa, 16 Disember 2014

Selasa, Disember 16, 2014
11 Gambar Pertunangan Zul Huzaimy & Misz Erna | 4 Tahun hidup menduda,akhirnya pelakon Zul Huzaimy melangsungkan pertunangan bersama gadis pilihan hatinya, Misz Erna pada 15 Disember 2014 yang lalu. Tulis Zul menerusi laman Instanya,

Gambar Pertunangan Zul Huzaimy & Misz Erna

"Alhamdulillah selesai sempurna semuanya. #majlis #tunang aku #zulhuzaimy dan dirinya yang tersayang @miszerna Terima kasih mak merestui diriku. Joy sayang mak. Terima kasih puteraku Awal Haziq yang sangat gembira bila diriku sudah berpunya.

Terima kasih pakjak, terima kasih uncle din, abg hatta, kak lin, terima kasih along, adik2ku ina, ayien, Iwan, Julia, seha, fidah, Aus, Noni, Pipi @dyayabesh, fatimah @iemamarzuki faqiha @velvettinta Terima kasih buat sahabatku rizal @kuzuri82 @hafizmahmud76 dan isteri, Saiful dan isteri. Terima kasih kaum keluarga Terima kasih sayangku @miszerna menerima diriku. Jagalah dirimu di sana buat diriku di sini.

Kasih dan sayangku moga ke akhirnya. Terima kasih tak terhingga pada sekalian yang membantu buat mama Puan rokiah, uncle HMNor, Ila, cikgu lizawati (along) dan cikgu zainudin, busu sekeluarga, dato' jasmay dan isteri serta keluarga @adrianajasmay @liyanajasmay buat allahyarham ayahanda Marzuki Yusie, moga ayah tenang dan bahagia di sisi Allah. Al-fatihah "

Gambar Pertunangan Zul Huzaimy & Misz Erna

Dan nampaknya Liyana Jasmay merupakan salah seorang sepupu kepada Misz Erna nie, patut la ada iras2 Liyana jugak...nice..

Gambar Pertunangan Zul Huzaimy & Misz Erna

Seterusnya beberapa lagi di sekitar majlis pertunangan Zul Huzaimy dengan buah hatinya Misz Erna dan tak lupa juga anak lelakinya bernama Awal Haziq,9 tahun, dibawah...

Gambar Pertunangan Zul Huzaimy & Misz Erna

Tahniah diucapkan buat Zul dan Misz Erna...

sumber
http://instagram.com/zulhuzaimy_m/
http://instagram.commiszerna/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.