Selasa, 2 Disember 2014

Selasa, Disember 02, 2014
2
Gambar Shah Rukh Khan & Salman Bercemolot Kecohkan Peminat | Bergegar sekejap dunia Bollywood (bahkan juga dunia barat) dengan tersebarnya sekeping gambar Shah Rukh Khan dan Salman Khan sedang bercemolot...

Gambar Shah Rukh Khan & Salman Bercemolot Kecohkan Peminat

Sebuah portal sebelum ini melaporkan, ramai peminat industri hiburan Bollywood terkejut kerana menganggap gambar itu sebagai gambar yang benar-benar soheh.

Salman Khan yang juga terkejut dengan tersebarnya gambar itu akhirnya memberikan penerengan dan ia membuatkan semua pihak berasa lega dan mengutuk mereka yang telah melakukan editing terhadap gambar palsu tersebut.

Menurut Salman Khan yang sambil ketawa,
"Ini adalah hasil editing yang amat teruk. Saya mempunyai versi yang jauh lebih elok dan jauh lebih bagus daripada apa yang anda miliki. Lihat sahaja ekspresi Shahrukh seperti benar-benar menikmati saat kami berciu-man,".

Gambar Shah Rukh Khan & Salman Bercemolot Kecohkan Peminat

Gambar asal sebenarnya menunjukkan Shah Rukh Khan dan Salman Khan mencium dahi Arpita Khan yang merupakan adik perempuan Salman Khan.

Baru-baru ini, Arpita Khan telah berkahwin dan majlisnya dihadiri oleh semua pelakon-pelakon yang terkenal di Bollywood.

sumber
http://news.mylaunchpad.com.my/lifestyle-entertainment/article/articleid/628922/ciuman-bibir-srk-dan-sk-gegarkan-bollywood


2 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.