Sabtu, 20 Disember 2014

Sabtu, Disember 20, 2014
Hemleys Buat Rosyam Nor BENGANG! | Sebuah kedai di One Utama telah membuat pelakon dan pengarah terkenal Rosyam Nor bengang dan kecewa serta meluahkannya di laman Twitter miliknya pada Khamis lalu.

Hemleys Buat Rosyam Noor BENGANG!

"Sedih, harini anak saya yg baru habis SPM gi mintak kerja nak isi masa terluang TAPI syarat kena bukak tudung. Kedai HAMLEY's !!! Kurang aja.."

Menurut tweet yang dibuat Rosyam Nor, kedai tersebut HEMLEYS Malaysia telah mengenakan syarat mahukan anaknya membuka tudung sebelum diambil bekerja dengan mereka.

Hemleys Buat Rosyam Noor BENGANG!

Tambah Rosyam lagi, anaknya yang baru habis SPM ingin meluangkan masa cuti dengan mencari wang saku sendiri. Namun niatnya terhalang dengan syarat syarikat tersebut.

Selain itu, Rosyam Noor turut menyeru agar para peminat memboikot kedai tersebut!

"Kedai tu kat ONE UTAMA .ingat nama HAMLEYS jgn masuk k"

Hemleys Buat Rosyam Noor BENGANG!

Hemleys yang dibuka di One Utama pada 30 November 2013 lalu merupakan kedai permainan tertua didunia, telah ditubuhkan di London pada 1760 oleh  William Hamley.

sumber
https://twitter.com/iamrosyam


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.