Khamis, 11 Disember 2014

Khamis, Disember 11, 2014
Lamborghini Palm Beach Saluti Huracan Dengan Livery Polis Itali | Sebelum ini Lamborghini telah menderma sebuah 602hp Lamborghini Huracán kepada Polis Itali, dengan Ketua Pegawai Eksekutif syarikat Lambo, Stephan Winkelman yang menyerahkan sendiri kunci kereta sport tersebut.

Lamborghini Palm Beach Saluti Huracan Dengan Livery Polis Itali

Lamborghini Palm Beach, Florida (salah satu pusat jualan Lambo) memutuskan untuk membalut salah sebuah Huracans LP 610-4 dengan warna yang sama seperti cruiser polis Itali, menggunakan lencana Polizia dan segalanya sama.

Lamborghini Palm Beach Saluti Huracan Dengan Livery Polis Itali

Ia adalah salah untuk mengecat kereta anda seperti sebuah cruiser polis - walaupun kereta tersebut adalah Maserati GranTurismo. Malah, akhirnya anda pasti akan ditangkap.

Bagaimanapun, apa yang berlaku walaupun jika anda membuat ia kelihatan seperti sebuah kereta polis Eropah seperti kereta Polizia Itali? Adakah undang-undang akan melarang perkara sebegini?

Jom lihat beberapa gambar Lamborghini Huracan dibawah....whoooo!!!

Lamborghini Huracan

Lamborghini Huracan

Lamborghini Huracan

Lamborghini Huracan

Video Lamborghini Huracan versi Polizia Palm Beach...


sumber
http://www.carscoops.com/2014/12/palm-beach-dealer-wraps-lamborghini.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.