Isnin, 1 Disember 2014

Isnin, Disember 01, 2014
Lepas Jumpa Tangan Kiri, Jumpa Pula Kepala & Tangan Kanan | Selain tangan kiri manusia siasatan lanjut dijalankan polis menemui sebelah lagi tangan kanan dan kepala manusia yang dibuang dalam semak di tepi jalan pintas ke Taman Machang Bubok, 3.40 petang tadi.

Lepas Jumpa Tangan Kiri, Jumpa Pula Kepala & Tangan Kanan

Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri Asisten Komisioner R S Gunarajan berkata, tangan kiri berkenaan ditemui orang awam melalui kawasan itu selepas ia dipercayai di gonggong haiwan liar.

Manakala kepala dan sebelah lagi tangan kanan ditemui dalam beg plastik warna hitam.

"Kami percaya anggota badan manusia itu sengaja dibuang individu berkenaan berhampiran balai polis ketika melalui kawasan ini kerana mahu ia ditemui.

"Anggota badan itu dipercayai dibuang dalam semak itu sejak seminggu lalu berikutan keadaanya yang sudah berulat dan mereput sebelum menarik perhatian haiwan liar," katanya.


Gunarajan berkata, anggota badan berkenaan di bawa ke Hospital Seberang Jaya (HSJ) untuk pemeriksaan lanjut termasuk ujian padanan untuk mengesan samada ia mempunyai kaitan dengan beberapa lagi anggota badan manusia ditemui sebelun ini.

"Kami perlu menunggu laporan daripada pakar sebelum meneruskan siasatan kes ini," katanya.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/13296#sthash.WLefnFBX.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.