Sabtu, 13 Disember 2014

Sabtu, Disember 13, 2014
Madu Erma Fatima [Aida] Selamat Lahirkan Bayi | Tahniah terlebih dahulu diucapkan buat Erma Fatima, madunya Aida dan suaminya Bade yang diberitakan baru saja menerima kehadiran orang baru dalam keluarga mereka.

Madu Erma Fatima [Aida] Selamat Lahirkan Bayi

Pun begitu, tulisan Erma menerusi akaun Instagramnya membuat kami berasa sedih dan simpati dengan beliau, dan bukan kami saja bahkan peminat juga. Tulis Erma,
Malang bagi seorang perempuan yg tdk mampu memberikan zuriat buat suaminya.....kerana anak adalah anugerah Allah paling berharga. Welcome to the family baby Jihad. Congratulation @badehjazmi and Aida. 
Inilah lumrah kehidupan, ada tikanya kita akan berasa sangat bahagia dan gembira, namun ada masanya kita diuji dengan pelbagai dugaan.

Madu Erma Fatima [Aida] Selamat Lahirkan Bayi

Apapun, bersyukur dengan apa yang kita nikmati hari ini, kerana ada lagi insan yang lebih malang nasibnya berbanding kita.

Madu Erma Fatima [Aida] Selamat Lahirkan Bayi

Tahniah buat keluarga Erma Fatima....semoga bertambah ceria dan bahagia bersama kehadiran insan baru ini....

sumber
http://instagram.com/ermafatima/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.