Rabu, 10 Disember 2014

Rabu, Disember 10, 2014
Pemandu Teksi Heret Motorsikal Dari Selayang Hingga Loke Yew! | Semalam satu video mengejutkan mulai viral dimedia sosial apabila sebuah teksi Proton Perdana dilihat mengheret sebuah motorsikal dijalanraya.

Pemandu Teksi Heret Motorsikal Dari Selayang Hingga Loke Yew!

Menurut keterangan, pemandu teksi itu dikatakan telah melanggar lari motorsikal tersebut. Apa yang berlaku kepada penunggang motorsikal tidak diketahui....diharap beliau dalam keadaan selamat.

Bagaimanpun tidak diketahui kenapa pemandu teksi itu enggan berhenti dan terus mengheret motorsikal hingga mengeluarkan spark/percikan api dijalan raya dari Selayang hingga ke Jalan Loke Yew...panik keee?

Para penunggang motorsikal dan pemandu lain dilihat berusaha menghentikan pemandu teksi tersebut namun gagal.

Apa kesudahannya tidak diketahui....diharap pemandu teksi itu berjaya ditahan kerana melakukan tindakan yang merbahaya kepada dirinya bahkan juga kepada pengguna lain.#Update: Pemandu teksi tersebut dikatakan telah menghentikan teksinya di lokasi terakhir iaitu di Jalan Loke Yew, pemandunya Mahindran a/l Periasamy memandu teksi bernombor pendaftaran HWE 3192.
0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.